Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
сподели този Статия
X
nan supreme pro 3

NAN SUPREMEpro 3

 

 НОВА ГЕНЕРАЦИЯ ФОРМУЛИ С УНИКАЛЕН СЪСТАВ

понеделник, юни 06, 2022

Това, което прави първия етап от живота на Вашето бебе така специален, е неговата любознателност и пробуждащи се за света сетива. За да расте здраво и щастливо, всяко дете има нужда от нежни грижи, които освен в любовта и вниманието, се крият в балансирания и богат хранителен режим. 

Майчиното мляко е най-ценната храна за всяко бебе и далеч не е съставена единствено от познатите хранителни компоненти – лактоза, протеини и мазнини. Доказани учени посвещават голяма част от професионалната си дейност, за да разгадаят кое придава на кърмата невероятните качества в защитата срещу инфекции и изграждането на имунната система. Наскоро проучванията бяха увенчани с успех. Изследователите се натъкнаха на т.нар. олигозахариди или HMO (Human Мilk Оligozaccharides), съдържащи се в майчината кърма. Те представляват въглехидрати, чиято основна цел е да подпомагат развитието на полезните бактерии в храносмилателната система на Вашето мъниче.

В името на пълноценния растеж на децата, технолозите на Nestlé полагат непрестанни усилия, за да усъвършенстват производството на новата генерация млечни формули. Именно така се ражда NAN SUPREMEpro 3 – първото мляко за кърмачета и малки деца, с уникален микс от 5 HMOs. 

Това, което прави млякото за кърмачета и малки деца NAN SUPREMEpro 3 толкова революционно по своята същност, е неговата забележителна комбинация от съставки. Формулата съдържа някои от най-разпространените олигозахариди, които количествено съставляват около 40% от тези в майчиното мляко. Те са комбинирани в пропорции, базирани на съотношението им в човешката кърма и са структурно идентични с олигозахаридите, намиращи се в нея.

За постигането на оптимален растеж, формулата е обогатена с нежен хидролизиран протеин. Нарича се „хидролизиран“, тъй като преминава през специална обработка (нар. хидролиза), при която се разгражда на по-малки молекули (пептиди).

Това му позволява да бъде значително по-лесен за усвояване от бебето и може да намали риска от появата на алергии. 

NAN SUPREMEpro 3 се грижи за здравето на храносмилателния тракт и щастливото и спокойно стомахче на Вашето мъниче благодарение на присъстващата в състава млечна култура L.reuteri. Иновативния продукт подкрепя и развитието на имунната система и когнитивните функции с богатото си съдържание на желязо, витамин D и калций – ценни витамини и минерали, имащи водеща роля за растежа на всяко дете.

Освен с внимание към Вас и Вашето дете, в NAN SUPREMEpro 3 са вложени мисъл и усилия за опазването на природата. Именно поради това, в неговия състав няма палмово масло, а опаковката му е изцяло рециклируема. NAN SUPREMEpro 3 – вашият помощник за едно удивително начало.
 

Прочетете повече

Присъединете се към клуб "Моите първи 1000 дни"

Съвети за родители само на един клик!

  • benefit 1Научете повече за храненето на детето
  • оранжев настолен звънец изображениеИзпробвайте практически апликации
  • център на обслужване оранжево логоПолучете бързо помощ и отговори на вашите въпроси

Нека да започнем!

Търсене

Все още ли не намирате това,
което търсите?

Пробвайте нашите нови възможности за търсене, ние винаги имаме нещо ново за теб.