Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
сподели този Статия
X
витамини по всяко време

Витамини по всяко време – мисията възможна

 

Пролет, слънце, по-дълги и по-топли дни – все причини да прекарваме повече време навън с децата. А и активностите на открито, с които можете да забавлявате малчуганите, няма да им доскучаят бързо.

понеделник, април 22, 2019

Пролет, слънце, по-дълги и по-топли дни – все причини да прекарваме повече време навън с децата. А и активностите на открито, с които можете да забавлявате малчуганите, няма да им доскучаят бързо.

Плюсовете от заниманията навън са много. Играейки на детската площадка или карайки колело, малкият ви наследник ще изразходи много повече енергия, отколкото ако прекара това време вкъщи. А дългата игра на открито в повечето случаи гарантира спокоен сън след това.

Използвайте максимално слънчевото време, за да може детето ви по естествен начин да си набавя така важния за растежа Витамин D.

Хубавите дълги разходки и игри навън не минават, обаче, без репликата: „Искам да ям“. В такъв момент всяка супер-мама трябва да е подготвена и то с нещо атрактивно, вкусно и полезно. Добър вариант за предиобедна или следобедна закуска са плодовете. Те са много ценен източник на витамини за детския организъм. Но ако искате да ги предложите докато сте навън, това означава, че трябва да са предварително измити, почистени от семките и нарязани, което до някаква степен усложнява организацията. Освен това през пролетта все още голяма част от пресните плодове на пазара са расли в оранжерии и количествата торове, с които са отглеждани могат да предизвикат алергични реакции у децата.

 

Добро решение на този проблем са плодовите закуски NESTLÉ® Gerber® в пауч формат. Те съдържат 100% плодове и Витамин С и се предлагат в 5 разнообразни вкуса. По този начин осигурявате на малчугана си нещо наистина полезно за хапване. Суровините, от които са приготвени плодовите паучове NESTLÉ® Gerber® са отгледани в специални градини при изключително висок контрол, така че да се гарантира отлично качество. Това е така, защото производителите са задължени да спазват качествените норми и изисквания за детски храни, които са много по-строги от тези за възрастни. 

Друго предимство на плодовите закуски NESTLÉ® Gerber® e, че са в практична опаковка, която позволява консумация по всяко време и на всяко място, а и можете да ги носите в дамската си чанта или в детската раничка.

Прочетете повече

Присъединете се към клуб "Моите първи 1000 дни"

Съвети за родители само на един клик!

  • benefit 1Научете повече за храненето на детето
  • оранжев настолен звънец изображениеИзпробвайте практически апликации
  • център на обслужване оранжево логоПолучете бързо помощ и отговори на вашите въпроси

Нека да започнем!

Търсене

Все още ли не намирате това,
което търсите?

Пробвайте нашите нови възможности за търсене, ние винаги имаме нещо ново за теб.