MyFeed Personalized Content
Oт 1 години
Статии
Добави в моите любими

Витамини по всяко време – мисията възможна

Пролет, слънце, по-дълги и по-топли дни – все причини да прекарваме повече време навън с децата. А и активностите на открито, с които можете да забавлявате малчуганите, няма да им доскучаят бързо.

2минути За четене Апр. 22, 2019

Пролет, слънце, по-дълги и по-топли дни – все причини да прекарваме повече време навън с децата. А и активностите на открито, с които можете да забавлявате малчуганите, няма да им доскучаят бързо.

Плюсовете от заниманията навън са много. Играейки на детската площадка или карайки колело, малкият ви наследник ще изразходи много повече енергия, отколкото ако прекара това време вкъщи. А дългата игра на открито в повечето случаи гарантира спокоен сън след това.

Използвайте максимално слънчевото време, за да може детето ви по естествен начин да си набавя така важния за растежа Витамин D.

Хубавите дълги разходки и игри навън не минават, обаче, без репликата: „Искам да ям“. В такъв момент всяка супер-мама трябва да е подготвена и то с нещо атрактивно, вкусно и полезно. Добър вариант за предиобедна или следобедна закуска са плодовете. Те са много ценен източник на витамини за детския организъм. Но ако искате да ги предложите докато сте навън, това означава, че трябва да са предварително измити, почистени от семките и нарязани, което до някаква степен усложнява организацията. Освен това през пролетта все още голяма част от пресните плодове на пазара са расли в оранжерии и количествата торове, с които са отглеждани могат да предизвикат  

Добро решение на този проблем са плодовите закуски NESTLÉ® Gerber® в пауч формат. Те съдържат 100% плодове и Витамин С и се предлагат в 5 разнообразни вкуса. По този начин осигурявате на малчугана си нещо наистина полезно за хапване. Суровините, от които са приготвени плодовите паучове NESTLÉ® Gerber® са отгледани в специални градини при изключително висок контрол, така че да се гарантира отлично качество. Това е така, защото производителите са задължени да спазват качествените норми и изисквания за детски храни, които са много по-строги от тези за възрастни. 

Друго предимство на плодовите закуски NESTLÉ® Gerber® e, че са в практична опаковка, която позволява консумация по всяко време и на всяко място, а и можете да ги носите в дамската си чанта или в детската раничка.

Присъединете се към Nestlé Baby Club

MVP Logo

Открийте предимствата на членството в Nestlé Baby Club

 • Супер-големи-спестявания

  Aпликации

  Наслади се на всички наши инструменти за родителство на едно място.

 • Супер големи спестявания

  Изпробвайте практически апликации

 • Експертни-идеи-и-съвети

  Експертни идеи и съвети

  Получете бързо помощ и отговори на вашите въпроси

 • xраненето-на-детето

  Храненето на детето

  Научете повече за храненето на детето