MyFeed Personalized Content
Кърмене

Кърмене

Всички знаят, че нищо не може да се сравни с майчиното мляко и ползите от него и ние сме подготвили серия от полезни ресурси за вас.

Най-доброто за вашето бебе - и за вас!

Кърменето е продължение на уникалната връзка създадена между вас и вашето дете, която се е развила още докато бебето е било в утробата ви. На гърдата ви вашето бебе се чувства сигурно и защитено, както никъде другаде. Близостта и топлината, които усещат, чрез допира до тялото ви, усещайки сърцето ви, създават познанство, което ще окаже значително влияние върху по-нататъшното развитие на вашето мъниче. Освен това кърмата е най-естествената храна за вашето бебе. Съдържа всички важни хранителни вещества, за да му помогне да расте здраво. 

Въпреки че кърменето е естествен процес, могат да възникнат много въпроси. Не забравяйте, че понякога са необходимI време, търпение и умения, за да се научите как да помогнете на вашето бебе да засуче правилно гърдата.

Наградата за вашите усилия и ангажираност ще бъде усмивката на развиващо се правилно,  прохождащо дете и изключителната защита на имунната система, която вашата храна ще му осигури.

Присъединете Nestlé Baby Club

MVP Logo

Открийте предимствата на членството в Nestlé Baby Club

 • Супер-големи-спестявания

  Aпликации

  Наслади се на всички наши инструменти за родителство на едно място.

 • Супер големи спестявания

  Изпробвайте практически апликации

 • Експертни-идеи-и-съвети

  Експертни идеи и съвети

  Получете бързо помощ и отговори на вашите въпроси

 • xраненето-на-детето

  Храненето на детето

  Научете повече за храненето на детето

Search icon

Все още ли не намирате това което търсите?

Пробвайте нашите нови възможности за търсене.