MyFeed Personalized Content
12 - 24 mесеца
Продукт NAN Comfortis
Добави в моите любими

Nestlé NAN Comfortis 3, 12+ месеца, Обогатена млечна напитка за малки деца на прах, 800 гр

5
4.5/5 17 отзиви

Висококачествена обогатена млечна напитка за малки деца, от 12-ия месец, метална кутия, 800 g

Важно е да се грижите за за стомашния комфорт на Вашето бебе от момента на раждането. 

NAN® Comfortis 3 е Висококачествена обогатена млечна напитка за малки деца над 1 годинка. NAN® Comfortis 3 не е заместител на майчината кърма и е предназначен за деца над 1 година като течна част от тяхното разнообразно и балансирано меню.  Преди да решите да ползвате мляко за малки деца, консултирайте се с Вашия педиатър.

ВНИМАНИЕ: Приготвяйте само количеството, необходимо за едно хранене. Използвайте веднага и следвайте инструкциите точно. Не съхранявайте остатъка в бутилката, изхвърлете остатъка. Винаги придържайте бебето по време на хранене. Оставено само или без надзор, бебето може да се задави. Когато бебето порасне достатъчно, заменете бутилката с бебешка чашка. Непреварената вода, неизварените бутилки и неправилното разтваряне могат да доведат до заболяване на Вашето бебе. Неправилното съхранение, употреба, приготвяне и хранене могат да предизвикат неблагоприятен ефект върху здравето на Вашето бебе. Опаковано в защитна атмосфера. За предпочитане е да се консумира преди края на датата , спомената в долната част на кутията (до партиден номер). Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне на кутията, консумирайте в рамките на 3 седмици.

rating review icon
Последни отзиви

Средни оценки от клиенти

4.5
5
17 Оценки на клиенти

Oтзиви

 • 5 star
  14
 • 4 star
  0
 • 3 star
  1
 • 2 star
  2
 • 1 star
  0

Добавете нова рецензия

5
Sem Ilievi Авг. 17, 2019

Чудесно е.

5
Mimi Ivanova Авг. 17, 2019

Шишето е изпито до дъно!

5
Ivan Georgiev_1 Авг. 17, 2019

Детето+е+доволно+от+млякото.+Вечер+когато+си+изпие+шишето+и+спи+спокойно.+Няма+проблем+с+изхождането-всичко+е+по+часовник!