MyFeed Personalized Content
12 - 24 mесеца
Статии
Добави в моите любими

Защо NAN OptiPRO 3 е подходящ за развитие на бебето след 12тия месец?

След навършването на 1 годинка, малките деца имат специфични хранитени нужди. Наред с твърдата храна, в детското меню трябва да продължи да присъства и млечното хранене. Затова и педиатрите препоръчват 2 чаши обогатена млечна напитка за малки деца всеки ден.

2минути За четене Май 10, 2024

Развитие след 1 година

След първата година от живота на Вашето малко съкровище се изискват специални грижи и внимание относно хранителните му нужди. В допълнение към разнообразната твърда храна, млечното хранене остава важна част от детското меню и не трябва да се пренебрегва. Педиатрите препоръчват консумация на 2 чаши обогатена млечна напитка за малки деца всеки ден.

Изборът на правилна млечна напитка

Когато сте пред избора на обогатена млечна напитка, трябва да мислите за здравето оптималното развитие на бебето. Обогатената млечна напитка трябва да подпомага растежа и оптималното наддаване на тегло след първата годинка.

NESTLÉ® NAN® OPTIPRO® 3 HM-O - Вашият доверен партньор

NESTLÉ® NAN® OPTIPRO® 3 HM-O е висококачествена обогатена млечна напитка, която предоставя на Вашето дете всички необходими хранителни вещества. Съдържа L.reuteri*– пробиотична култура, естествено съдържаща се в кърмата. HM-O е уникална формула. 2'-FL - структурно идентичен олигозахарид, с най-високо количество в кърмата. Витамините А, C и D допринасят за оптималното функциониране на имунната система. Калций е необходим за оптималния растеж и нормално развитие на костите при децата. Желязо, цинк и йод допринасят за нормалното когнитивно развитие на децата.

За здрави основи на живота

NESTLÉ® NAN® OPTIPRO® 3 HM-O може да бъде ваш надежден съюзник в периода на млечното хранене, помагайки ви да градите здрави основи на живота за Вашето дете. NESTLÉ® NAN® OPTIPRO® 3 HM-O е млечна напитка за малки деца и доверен партньор в оптималния растеж и развитие на бебето. 

Присъединете се към Nestlé Baby Club

MVP Logo

Открийте предимствата на членството в Nestlé Baby Club

 • Супер-големи-спестявания

  Aпликации

  Наслади се на всички наши инструменти за родителство на едно място.

 • Супер големи спестявания

  Изпробвайте практически апликации

 • Експертни-идеи-и-съвети

  Експертни идеи и съвети

  Получете бързо помощ и отговори на вашите въпроси

 • xраненето-на-детето

  Храненето на детето

  Научете повече за храненето на детето