Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
сподели този Статия
X
мама и бебе на диван

Защо NESTLE® NAN® OPTIPRO® 3 е правилният избор

 

Обогатената млечна напитка, на която можете да се доверите

четвъртък, март 15, 2018

След навършването на 1 годинка, малките деца имат специфични хранитени нужди. Наред с твърдата храна, в детското меню трябва да продължи да присъства и млечното хранене. Затова и педиатрите препоръчват 2 чаши обогатена млечна напитка за малки деца всеки ден.

Когато правите избор за обогатена млечна напитка за своето малко  съкровище, трябва да бъдете сигурни, че с нея то ще получава всички необходими хранителни вещества, за да се развива правилно малкият организъм. Обогатената млечна напитка, на която можете да се доверите, трябва да подпомага растежа и оптималното наддаване на тегло.

 

В резултат на 150 години опит и  проучвания специалистите на Nestlé създават патентованата технология за обработка на протеина, наречена OPTIPRO®. Този протеин е основата на висококачествената обогатена млечна напитка NESTLÉ® NAN® OPTIPRO® 3. Количеството прoтеин в NESTLÉ® NAN® OPTIPRO® 3 е такова, че да отговаря на конкретните нужди на възрастта, за да бъдете сигурни, че детето ви ежедневно получава грижа за оптимален растеж и развитие.

Обогатената млечна напитка NESTLÉ® NAN® OPTIPRO® 3 съдържа и Bifidus BL – пробиотични култури, които са подобни на тези в храносмилателната система на кърмените деца. Друга важна съставка на обогатената млечна напитка са DHA и ARA (омега-3 и омега-6 мастни киселини), съдържащи се в майчината кърма.

Благодарение на своите качества, обогатената млечната напитка NESTLÉ® NAN® OPTIPRO® 3 може да бъде ваш доверен партньор в млечното хранене, с която градите здрави основи на живота за своето дете.

Прочетете повече

Присъединете се към клуб "Моите първи 1000 дни"

Съвети за родители само на един клик!

  • benefit 1Научете повече за храненето на детето
  • оранжев настолен звънец изображениеИзпробвайте практически апликации
  • център на обслужване оранжево логоПолучете бързо помощ и отговори на вашите въпроси

Нека да започнем!

Търсене

Все още ли не намирате това,
което търсите?

Пробвайте нашите нови възможности за търсене, ние винаги имаме нещо ново за теб.