Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
сподели този Продукт
X
след шестия месец изображение

Nestlé млечни десерти

NESTLE YOGOLINO Банан

Mлечен десерт, 4 броя по 100g

След 6-ия месец

  Млечните десерти Nestlé са вкусно решение, подходящи за десерт или пък между отделните хранения.Млеченият десерт Nestlé банан е създаден за нуждите на вашето малко съкровище и е пригоден към детските вкусове. За целта всяка опаковка млечен десерт с вкус на банан съдържа висококачествени съставки и плодово пюре.Nestlé YOGOLINO осигурява ползите от млякото и е естествен източник на Калций, който допринася за нормалния растеж и развитие на костите при бебетата. YOGOLINO се произвежда от ферментирало мляко и има хранителен състав, пригоден за малките, със съдържание на протеини и мазнини, подходящи за хранителните нужди на бебетата.Чрез млечните десерти на Nestlé можете да разнообразите храненето на бебето, като добавите нещо вкусно към менюто на вашето дете.

  Характеристики и предимства

  Начин на приготвяне:Преди подготовка на храната ръцете трябва да са внимателно измити. Използвайте само добре измити прибори. Неправилното използване и/или съхранение крият рискове за здравето на Вашето дете. Да не се консумира, в случай че преди отваряне целостта на опаковката е разрушена. Да се сервира на стайна температура. За пълна информация запазете катонената опаковка.

  Състав: термично обработено мляко 88,4% ((мляко, млечен фермент, сгъстител (пектин)), захар, пюре от банан (3,5%), нишесте от тапиока, суроватъчен протеин, ароматизант (банан).Този продукт не съдържа глутен. Този продукт съдържа мляко. Не е подходящ за бебета с алергия към белтъците към кравето мляко.

  Съхранение: Преди отваряне да се съхранява на стайна температура. След отваряне съхранявайте в хладилник за не повече от 24 часа.

  Хранителна информация

  Хранителна информацияМерни единициНа 100 g
  Енергийна стойностkJ / kcal368 kJ/92 kcal
  Мазниниg3,2 g
  – от които наситени мастни киселиниg1,9 g
  Въглехидратиg12,5 g
  – от които захариg8,1 g
  Влакниниg0,5 g
  Белтъчиниg3,0 g
  Солg0,09 g
  Калций mg100 mg (25%)
  Майките оцениха тази статия 0/5
  avatar
  Търсене

  Все още ли не намирате това,
  което търсите?

  Пробвайте нашите нови възможности за търсене, ние винаги имаме нещо ново за теб.