MyFeed Personalized Content
от 8 месеца
Статии
Добави в моите любими

GERBER® ORGANIC PLANT-TASTIC: 100% ОРГАНИЧНО КАЧЕСТВО НА РАСТИТЕЛНА ОСНОВА

Продуктите на Gerber® Organic Plant-tastic съдържат комбинация от зърнени храни, зеленчуци и бобови култури, които осигуряват ценни протеини и са богат източник на фибри.

2минути За четене Апр. 30, 2024

Продуктите на Gerber® Organic Plant-tastic вече са налични в България. Пюретата се предлагат в 4 вкуса: яхния с тиквички и зеленчуци, яхния от моркови и боб, италианска зеленчукова яхния с домати и есенна яхния с ечемик.
 

gerber plantastic


С какво обаче гама Plant-tastic се различава от останалите биологични продукти на Gerber®?

Знаете ли, че растителните и животинските протеини се усвояват по различен начин от организма? Именно затова е важно детето да получава и от двата вида. Новата гама  Gerber® Organic Plant-tastic съдържа разнообразни съставки от 3 вида култури – бобови, зърнени и зеленчукови изцяло от биологично земеделие.

За разлика от останалите видове бебешки пюрета, фокусът при Plant-tastic е върху растителни продукти като различни разновидности на бобови растения и пълнозърнести храни, които  са по-рядко срещани в менюто на малкото дете.

За да бъде богата на хранителни вещества, бебешката диета трябва да включва разнообразни хранителни източници – зеленчуци, бобови и зърнени култури. За да се осигури пълният набор от белтъчини, се препоръчва в менюто на детето да се включва комбинация от бобови и зърнени култури в ястието. Според препоръките на Национален център по обществено здраве и анализи (НЦОЗА) бобовите храни трябва да бъдат въведени в менюто на бебето между 8 и 9 месец

Пюретата на  Gerber® Organic Plant-tastic съдържат внимателно подбрана комбинация от съставки на растителна основа, за да се подпомогне разнообразието в менюто и да се насърчат здравословните хранителни навици на Вашето мъниче. 
 

Присъединете се към Nestlé Baby Club

MVP Logo

Открийте предимствата на членството в Nestlé Baby Club

 • Супер-големи-спестявания

  Aпликации

  Наслади се на всички наши инструменти за родителство на едно място.

 • Супер големи спестявания

  Изпробвайте практически апликации

 • Експертни-идеи-и-съвети

  Експертни идеи и съвети

  Получете бързо помощ и отговори на вашите въпроси

 • xраненето-на-детето

  Храненето на детето

  Научете повече за храненето на детето

Search icon

Все още ли не намирате това което търсите?

Пробвайте нашите нови възможности за търсене.