Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
сподели този Продукт
X
stages

Nestlé NANCARE

NESTLÉ® NANCARE® FLORA-EQUILIBRIUM GOS/FOS, сашета

Хранителна добавка.

NESTLÉ® NANCARE® съдържа фибри, галакто-олигозахариди (GOS) и фрукто-олигозахариди (FOS), които благоприятстват баланса на чревната флора.

  NESTLE® NANCARE®  е педиатричната гама от хранителни добавки, разработена, за да предложи ефективни хранителни решения за нуждите на Вашето дете. 

  NESTLE® NANCARE® FLORA-EQUILIBRIUM съдържа GOS и FOS които са пребиотични фибри, благоприятстващи поддържането на баланса на чревната флора.

   

  Характеристики и предимства

  Какво представляват GOS и FOS и каква е тяхната функция?

  GOS (галакто-олигозахариди) и FOS (фрукто-олигозахариди), спадат към групата на въглехидратите и са образувани съответно от еденици галактоза и фруктоза, свързани с глюкоза, които присъстват в природата. GOS и FOS са пребиотични фибри, присъстващи в някои храни полезни за здравето, благоприятстват поддържането на баланса на чревната флора.

  Защо е важна чревната флора? 

  Съставът на чревната флора зависи от няколко фактора, включително храненето, като е важно да има равновесие. Пребиотиците са храната за пробиотичните култури. Те благоприятстват баланса на чревната флора и в правилни количества са способни да стимулират развитието на полезни за човека бактерии. Променената чревна флора може да доведе до запек, характеризиращ се с намален брой изхождания и / или твърди изпражнения и затруднена дефекация.

  За повече информация посетете нашия уебсайт www.nestlebaby.bg

  Гамата хранителни добавки NESTLÉ® NANCARE® съдържа още:

  NESTLE® NANCARE®  Витамин D Витамин D допринася за поддържането на нормално състояние на костите и зъбите и допринася за нормал­ната функция на имунната система.

  NESTLE® NANCARE® DHA, Витамин D₃ & Витамин E DHA (докозахексаенова киселина) е полиненасите­на мастна киселина от серията омега-3. Среща се естествено в някои храни като синя риба и сьомга. DHA е съставна част на клетъчните мембрани и е особено важна в периода на растежа. Витамини D и Витамин E са мастноразтворими витамини и допринасят за нормалните функции на тялото. Витамин D допринася за поддържането на нормалното състояние на костите и за нормалната функция на имунната система. Витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.
   

  Дневна препоръчителна доза: 2 сашета. Тази опаковка съдържа 10 дози

  Съставки: галакто-олигозахариди (GOS) (от мляко) и фрукто-олигозахариди (FOS). Без глутен

  ВНИМАНИЕ: Предназначението на хранителните добавки не е да заменят разнообразната и балансирана диета и здравословния начин на живот. Този продукт не е заместител на кърмата.  Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Препоръчително е да се консултирате с педиатър, преди да използвате продукта. Дръжте далече от деца.

  : Без глутен

  : Съдържа МЛЯКО

  : Не може да се продава поотделно

  : За повече информация вижте опаковката

  Хранителна информация

  Хранителната информацияНа доза (2 капки)
  Фибри3,1 g
  Галакто-олигозахариди (GOS)2,8 g
  Фрукто-олигозахариди (FOS)0,3 g

  Инструкции за употреба: 

  • 2 сашета на ден
  • Добавете съдържанието на цялото саше към кърмата, прахообразното мляко или друга напитка (минимум 30ml).
  • Разбъркайте, докато целия прах не се разтвори и използвайте веднага след приготвянето.
  • Да се съхранява при стайна температура (макс. 25°C) на хладно и сухо място, като се избягва излагане на топлина или пряка слънчева светлина. Избягвайте контакт с вода. Консумирайте в рамките на 2 месеца след разпечатване.
  Майките оцениха тази статия 0/5
  avatar
  Търсене

  Все още ли не намирате това,
  което търсите?

  Пробвайте нашите нови възможности за търсене, ние винаги имаме нещо ново за теб.