MyFeed Personalized Content
От раждането
Продукт Nestlé млека за кърмачета и преходни млека
Добави в моите любими

Nestlé NAN Complete COMFORT, След раждането, Диетична храна за специални медицински цели, кутия, 400гр

0
0 отзиви

Nestlé NAN® Complete Comfort Диетична храна за специални медицински цели. Формула за диетотерапия на бебета с храносмилателни проблеми.

NAN Complete Comfort е храна, предназначена за специални медицински цели за диетoтерапия на бебета с леки храносмилателни проблеми, която съдържа: Нишесте - лесно смилаемо, доказано за намаляване на честотата и обема на регургитацията (повръщане), както и за повишаване на стабилността на стомашното съдържимо.

ВНИМАНИЕ: Приготвяйте само количеството, необходимо за едно хранене. Използвайте веднага и следвайте инструкциите точно. Не съхранявайте остатъка в бутилката, изхвърлете остатъка. Винаги придържайте бебето по време на хранене. Оставено само или без надзор, бебето може да се задави. Когато бебето порасне достатъчно, заменете бутилката с бебешка чашка. Непреварената вода, неизварените бутилки и неправилното разтваряне могат да доведат до заболяване на Вашето бебе. Неправилното съхранение, употреба, приготвяне и хранене могат да предизвикат неблагоприятен ефект върху здравето на Вашето бебе. Да се съхранява на сухо и хладно място.

rating review icon
Последни отзиви

Средни оценки от клиенти

0
0
0 Оценки на клиенти

Oтзиви

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Добавете нова рецензия