Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
сподели този Продукт
X
stages

Nestlé NANCARE

NESTLÉ® NANCARE® Витамин D, капки

Хранителна добавка.

NESTLÉ® NANCARE® съдържа Витамин D. Витамин D допринася за поддържането на нормално състояние на костите и зъбите и допринася за нормалната функция на имунната система.

  NESTLE® NANCARE®  е педиатричната гама от хранителни добавки, разработена, за да предложи ефективни хранителни решения за нуждите на Вашето дете. 

  Тази хранителна добавка NESTLE®NANCARE® съдържа Витамин D.

  Характеристики и предимства

  Защо Витамин D е важен?  

  Витамин D се намира естествено в някои храни главно от животински произход и допринася за нормалното функциониране на организма. Поради тази причина е важно да се поддържа адекватно ниво на Витамин D. Витамин D се синтезира и от организма благодарение на излагане на слънчева светлина. 

  Кои са най-важните функции на Витамин D? 

  Витамин D допринася за поддържането на нормално състояние на костите и зъбите и допринася за нормалната функция на имунната система.
  Препоръчителна дневна доза: 2 капки. За инструкции за употреба и всякаква друга информация вижте опаковката.

  За повече информация посетете нашия уебсайт www.nestlebaby.bg 

  Гамата хранителни добавки NESTLÉ® NANCARE® съдържа още:

  NESTLE® NANCARE® FLORA-EQUILIBRIUM съдържа GOS и FOS които са пребиотични фибри, благоприятстващи поддържането на баланса на чревната флора.

  NESTLE® NANCARE® DHA, Витамин D₃ & Витамин E DHA (докозахексаенова киселина) е полиненаситена мастна киселина от серията омега-3. Среща се естествено в някои храни като синя риба и сьомга. DHA е съставна част на клетъчните мембрани и е особено важна в периода на растежа. Витамини D и Витамин E са мастноразтворими витамини и допринасят за нормалните функции на тялото. Витамин D допринася за поддържането на нормалното състояние на костите и за нормалната функция на имунната система. Витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.
   

  Препоръчителна дневна доза: 2 капки.  Опаковката съдържа приблизително 50 дози.

  Съставки: Съставки: слънчогледово олио, средноверижни триглицериди, антиоксидант алфа-токоферол, Витамин D3 (холекалциферол). Без глутен

  ВНИМАНИЕ: Предназначението на хранителните добавки не е да заменят разнообразната и балансирана диета и здравословния начин на живот. Този продукт не е заместител на кърмата.  Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Препоръчително е да се консултирате с педиатър, преди да използвате продукта. Дръжте далече от деца.
   

  : Без глутен

  : За повече информация вижте опаковката

  Хранителна информация

  *ХРС - хранителни референтни стойности (Регламент 2016/127)
  Хранителната информацияНа доза (2 капки)% ХРС* На доза
  Витамин D₃10 μg (400 UI)142%

  Инструкции за употреба: 

  • Разклатете добре преди употреба. Прилагайте 2 капки сутрин, освен ако педиатърът не посочи друго.
  • Наклонете бутилката под ъгъл от 45 °, за да образувате капката.
  • Капките могат да се разреждат в мляко, в други напитки или да се прилагат директно в устата или с чаена лъжичка. Затворете плътно капака след употреба.
  • Да се съхранява при стайна температура (макс. 25°C) на хладно и сухо място, като се избягва излагане на топлина или пряка слънчева светлина. Избягвайте контакт с вода. Консумирайте в рамките на 2 месеца след разпечатване.
    
  Майките оцениха тази статия 0/5
  avatar
  Търсене

  Все още ли не намирате това,
  което търсите?

  Пробвайте нашите нови възможности за търсене, ние винаги имаме нещо ново за теб.