Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
сподели този Продукт
X
stages

Nestlé NANCARE

NESТLE®NANCARE®DHA, vitamin D и Е

Хранителна добавка.

NESTLÉ® NANCARE® съдържа DHA, витамини D и E. Витамин D допринася за поддържането на нормално състояние на костите и зъбите и допринася за нормалната функция на имунната система. Витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. DHA е особено важна полиненаситена мастна киселина в периода на растежа.

  NESTLE® NANCARE®  е педиатричната гама от хранителни добавки, разработена, за да предложи ефективни хранителни решения за нуждите на Вашето дете. 

  Тази хранителна добавка NESTLE®NANCARE® съдържа DHA, Витамин D₃ & Витамин E.
   

  Характеристики и предимства

  Какво представлява DHA (докозахексаенова киселина)?

  DHA (докозахексаенова киселина) е полиненаситена мастна киселина от серията омега-3. Среща се естествено в някои храни като синя риба и сьомга. DHA е съставна част на клетъчните мембрани и е особено важна в периода на растежа.

  Какви са функциите на витамините D и E?

  Витамини D и Витамин E са мастноразтворими витамини и допринасят за нормалните функции на тялото. Витамин D допринася за поддържането на нормалното състояние  на костите и за нормалната функция на имунната система. Витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.

  Препоръчителна дневна доза: 4 капки. За инструкции за употреба и за всякаква друга информация, вижте опаковката.

  За повече информация посетете нашия уебсайт www.nestlebaby.bg 

  Гамата хранителни добавки NESTLÉ® NANCARE® съдържа още:

  NESTLE® NANCARE®  Витамин D Витамин D допринася за поддържането на нормално състояние на костите и зъбите и допринася за нормал­ната функция на имунната система.

  NESTLE® NANCARE® FLORA-EQUILIBRIUM съдържа GOS и FOS които са пребиотични фибри, благоприятстващи поддържането на баланса на чревната флора.
   

   

  Съставки: слънчогледово олио, масло от микроводорасли Schizochytrium sp., Витамин E (DL-алфа-токоферил ацетат), средноверижни триглицериди, антиоксиданти [алфа-токоферол (смесени токофероли), алфа-токоферол (DL-алфа-токоферол), мастно-киселинни естери на аскорбиновата киселина], Витамин D₃ (холекалциферол).  Без глутен.

  ВНИМАНИЕ: Предназначението на хранителните добавки не е да заменят разнообразната и балансирана диета и здравословния начин на живот. Този продукт не е заместител на кърмата.  Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Препоръчително е да се консултирате с педиатър, преди да използвате продукта. Дръжте далече от деца.

  : Без глутен

  : За повече информация вижте опаковката

  Хранителна информация

  * ХРС - хранителни референтни стойности (Регламент 2016/127)
  Хранителната информацияНа доза (4 капки)% ХРС* На доза
  Докозахексаенова киселина (DHA) 20 mg-
  Витамин D₃10 μg (400 UI)142%
  Витамин E2 mg TE (3 UI)40%

  Инструкции за употреба:

  • Разклатете добре преди употреба. Прилагайте 4 капки сутрин, освен ако педиатърът не посочи друго.
  • Наклонете бутилката под ъгъл от 45°, за да образувате капката.
  • Капките могат да се разреждат в мляко, в други напитки или да се прилагат директно в устата или с чаена лъжичка. Затворете плътно капака след употреба.
  • Да се съхранява при стайна температура (макс. 25°C) на хладно и сухо място, като се избягва излагане на топлина или пряка слънчева светлина. Избягвайте контакт с вода. Консумирайте в рамките на 2 месеца след разпечатване.
    
  Майките оцениха тази статия 0/5
  avatar
  Търсене

  Все още ли не намирате това,
  което търсите?

  Пробвайте нашите нови възможности за търсене, ние винаги имаме нещо ново за теб.