Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
сподели този Продукт
X
след шестия месец изображение

Nestlé млечни десерти

Nestlé Yogolino Ванилия

Mлечен десерт, 4 броя по 100g. Подходящи за десерт или пък между отделните хранения.

След 6-ия месец

  YOGOLINO е произведено с оглед на специфичните хранителни нужди на бебетата. Консумацията на YOGOLINO допринася за препоръчителния дневен прием на мляко и млечни продукти.

  Характеристики и предимства

  YOGOLINO осигурява ползите от млякото и е естествен източник на Калций, който допринася за нормалния растеж и развитие на костите при бебетата. YOGOLINO се произвежда от ферментирало мляко и има хранителен състав, пригоден за малките, със съдържание на протеини и мазнини, подходящи за хранителните нужди на бебетата.

  НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:Преди подготовка на храната ръцете трябва да са внимателно измити. Използвайте само добре измити прибори. Неправилното използване и/или съхранение крият рискове за здравето на Вашето дете. Да не се консумира, в случай че преди отваряне целостта на опаковката е разрушена. Да се сервира охладено или на стайна температура. За пълна информация запазете катонената опаковка.

  Съхранение:Преди отваряне да се съхранява на стайна температура или в хладилника. Да се консумира непосредствено след отваряне, не съхранявайте остатък от количеството.

  Съставки: пълномаслено мляко 88,8%, бисквити 7,2% (пшеничено брашно, захар, кокосово масло, сладка суроватка на прах, пшеничен грис), захар, царевично нишесте, карамелизиран захарен сироп, ароматизант (ванилия), регулатор на киселинността (калиев хидроксид).

  Този продукт съдържа глутен.

  Този продукт не съдържа оцветители, консерванти и изкуствени ароматизанти.

  Този продукт съдържа мляко.

  Не е подходящ за бебета с алергия към белтъците към кравето мляко.

  Майките оцениха тази статия 0/5
  avatar
  Търсене

  Все още ли не намирате това,
  което търсите?

  Пробвайте нашите нови възможности за търсене, ние винаги имаме нещо ново за теб.