Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
сподели този Продукт
X
след шестия месец изображение

Nestlé отбиващи храни

Nestlé Yogolino Ванилия

Mлечен десерт, 4 броя по 100g. Подходящи за десерт или пък между отделните хранения.

След 6-ия месец

  Млеченият десерт Nestlé ванилия е създаден за нуждите на вашето малко съкровище и е пригоден към детските вкусове.

  Характеристики и предимства

  За целта всяка опаковка млечен десерт с вкус на ванилия съдържа висококачествени съставки.Съдържанието на минералите Kалций и Mагнезий допринася за развитието на здрави кости, а Цинка за растежа на вашето бебе. Само 1 опаковка млечен десерт Nestlé ванилия осигурява 37% от препоръчителния дневен примем на тези минерали и то поднесени с подходящ вкус.Чрез млечните десерти на Nestlé можете да разнообразите храненето на бебето, като добавите нещо вкусно към менюто на вашето дете.

  Вкусен млечен десерт* Клаций и Магнезий за развитието на здрави кости.* Без оцветители.*Цинк за растежа на Вашето бебе.*Без глутен

  НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:Преди подготовка на храната ръцете трябва да са внимателно измити. Използвайте само добре измити прибори. Неправилното използване и/или съхранение крият рискове за здравето на Вашето дете. Да не се консумира, в случай че преди отваряне целостта на опаковката е разрушена. Да се сервира охладено или на стайна температура. За пълна информация запазете катонената опаковка.

  Съхранение:Преди отваряне да се съхранява на стайна температура или в хладилника. Да се консумира непосредствено след отваряне, не съхранявайте остатък от количеството.

  Съставки: пълномаслено мляко (90%), захар (5%), модифицирано царевично нишесте, царевично нишесте, аромат (ванилия), концентрирани млечни минерали, минерали (магнезиев цитрат, цинков сулфат), сгъстител (брашно от зародиш от семена на рожкови), аромат (с мляко).

  Майките оцениха тази статия 0/5
  avatar
  Търсене

  Все още ли не намирате това,
  което търсите?

  Пробвайте нашите нови възможности за търсене, ние винаги имаме нещо ново за теб.