MyFeed Personalized Content
От раждането
Статии
Добави в моите любими

Nesle NАNCare за дневен прием на витамини

Продуктите от гамата на Nestlé NANCARE® са специално създадени, за да отговорят на специфичните нужди на бебетата и малките деца, които са в активен период на растеж. 

3минути За четене Апр. 3, 2024

По време на развитието на Вашето бебе, е възможно да се появят някои от най-често срещаните краткосрочни здравословни проблеми, сред които по-затруднено изхождане, отслабване на имунната система, най-вече недостиг на ключови витамини и минерали, или неправилното им усвояване. За да расте здраво и щастливо Вашето мъниче, то се нуждае от важни за неговото развитие нутриенти. 


За правилното развитие на всяко бебе основен принос има майчината кърма, която освен богата на редица хранителни вещества, умело засилва имунната система на мъничето и действа като „щит“ срещу инфекции в организма му. Не само – всяко бебе се ражда с необходимия му запас от микроелементи, но повечето от тях се изчерпват до 6-месечна възраст. Това са основно желязо, цинк, калций, витамини A, D, E и K, витамин B и C, всички те свързани с неговото здраве и правилен растеж. Друг причинител за появата на дискомфорт при бебетата е неразположението, което могат да изпитват при затруднено изхождане.
За да допринесе за развитието на Вашето дете и да подпомогне високите изисквания за нутриенти при бебетата и децата, Nestlé създаде гамата хранителни добавки NANCARE® за бебета и малки деца. Продуктите от серията подпомагат здравината на костите на малчуганите, насърчават цялостното им развитие и това на имунната им система, осигуряват адекватния прием на ключови витамини и минерали и спомагат при затруднено изхождане.


NANCARE® Flora – Equilibrium е хранителна добавка, която се бори със запека, подобрява консистенцията на изпражненията и увеличава броя на изхожданията, за да бъде дискомфортът овладяно бързо, а мъничето Ви готово за още игри и забавления. За балансиране на перисталтиката и облекчаване на запека се препоръчва приемът на две сашета на ден.

 

Необходимото дневно количество витамин D пък осигурява добавката NANCARE Vitamin D. Дефицитът на витамин D при малките деца може да доведе до намалена абсорбация на калций и магнезий, както и да окаже отрицателно влияние върху костната минерализация. В съответствие с последните регулации, NANCARE® Vitamina D е тук да подкрепи развитието на костите и имунната система при бебетата и малките деца, като 2 капки на ден са достатъчни, за да осигурят на детето 400 IU витамин D ежедневно. 


За насърчаване цялостното здраве на Вашето бебе се грижи NANCARE® DHA, Vitamin D – хранителна добавка, която допринася за здравословното развитие на мозъка и зрението, здравината на костите и засилването на имунната система на детето. В същността си докозахексаеновата киселина (DHA) представлява омега-3 мастна киселина, която според проведени изследвания подобрява състоянието на бебетата със забавен растеж и тези с по-ниско тегло и оказва положително влияние върху когнитивните умения при децата. Омега-3 мастните киселини не могат да се произвеждат от тялото, затова е важно да се набавят от външни източници или хранителни добавки. NANCARE® DHA & Vitamina D помага за цялостното развитие на мъничето и подкрепя адекватния пример на тези нутриенти при приема на 8 капки дневно.  

 

Продуктите от гамата на Nestlé NANCARE® са специално създадени, за да отговорят на специфичните нужди на бебетата и малките деца, които са в активен период на растеж. Всички добавки са в съответствие с последните регулации, за да осигурят на детето необходимия дневен прием нутриенти.