MyFeed Personalized Content
Oт 3 години
Продукт Nestlé NAN® OPTIPRO
Добави в моите любими

Nestle NAN OptiPRO 5, Обогатена млечна напитка за малки деца над 3 годинки - 700 g

0
0 (0)

Висококачествена обогатена млечна напитка за малки деца след 3-тата година, кутия, 700 g

 

Nestlé NAN OPTIPRO 5 е Висококачествена обогатена млечна напитка за малки деца над 3 годинки. Nestlé NAN OPTIPRO 5 не е заместител на майчината кърма и е предназначен за деца над 3 годинки като течна част от тяхното разнообразно и балансирано меню.  Преди да решите да ползвате мляко за малки деца, консултирайте се с Вашия педиатър. Коя е точната млечна напитка за Вашето дете? Знаете ли, че то се нуждае от 5 пъти по-високо количество Калций от възрастните (на kg телесно тегло)? Вдъхновени от 60 години изследвания на майчината кърма и отчитайки хранителните нужди на малките деца на този етап на развитие, нашите експерти създадоха NAN OPTIPRO 4.- OPTIPRO  уникална технология, която оптимизира (усъвършенства) протеините, както по отношение на качествoтo, така и по отношение на количеството.- Витамините А, C и D допринасят за оптималното функциониране на имунната система.- Калций е необходим за оптималния растеж и нормално развитие на костите при децата.- Желязо, цинк и йод допринасят за нормалното когнитивно развитие на децата.

Знаете ли, че кърмата помага на Вашето бебе, тя има както краткосрочни, така и дългосрочни ползи? Майчината кърма е най-доброто за Вашето бебе. Някои от нейните невероятни съставки са:
Протеини в правилното количество и качество, които помагат на бебето да расте с правилните темпове. Да осигурите на Вашето бебе правилните количество и качество на протеин е от ключово значение за неговия оптимален растеж както сега, така и за в бъдеще. Олигозахариди в майчината кърма са компоненти намерени единствено в кърмата, които спомагат за развитието на имунната система. Попитайте Вашия педиатър за тези важни за развитието на бебето компоненти на майчината кърма.

С над 155 години опит и упорит труд Nestlé® постави основите за научните изследвания и иновации в храненето на деца. Nestlé NAN® OPTIPRO® 5 е млечна напитка с витамини и минерали на прах и е специално създадена, за да допринесе за балансирано и адекватно хранене. Дори след 3-годишна възраст децата имат специфични хранителни нужди, стават по-активни, ходят на ясла или детска градина, а през останалото време имат различни игри или учебни дейности, така че тяхното хранене се нуждае от цялото внимание на техните родители

rating review icon
Последни отзиви

Средни оценки от клиенти

0
0
0 Оценки на клиенти

Oтзиви

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Добавете нова рецензия

Присъединете се към Nestlé Baby Club

MVP Logo

Открийте предимствата на членството в Nestlé Baby Club

 • Супер-големи-спестявания

  Aпликации

  Наслади се на всички наши инструменти за родителство на едно място.

 • Супер големи спестявания

  Изпробвайте практически апликации

 • Експертни-идеи-и-съвети

  Експертни идеи и съвети

  Получете бързо помощ и отговори на вашите въпроси

 • xраненето-на-детето

  Храненето на детето

  Научете повече за храненето на детето

Search icon

Все още ли не намирате това което търсите?

Пробвайте нашите нови възможности за търсене.