MyFeed Personalized Content
Oт 3 години
Продукт Nestlé NAN® OPTIPRO®
Добави в моите любими

Nestlé NAN OPTIPRO 5, 3+ години, Обогатенa млечна напитка за деца на прах, кутия, 700g

0
0 отзиви

Висококачествена обогатена млечна напитка за малки деца след 3-тата година, кутия, 700 g

 

С над 155 години опит и упорит труд Nestlé® постави основите за научните изследвания и иновации в храненето на деца. Nestlé NAN® OPTIPRO® 5 е млечна напитка с витамини и минерали на прах и е специално създадена, за да допринесе за балансирано и адекватно хранене. Дори след 3-годишна възраст децата имат специфични хранителни нужди, стават по-активни, ходят на ясла или детска градина, а през останалото време имат различни игри или учебни дейности, така че тяхното хранене се нуждае от цялото внимание на техните родители.

ВНИМАНИЕ: Приготвяйте само количеството, необходимо за едно хранене. Използвайте веднага и следвайте инструкциите точно. Не съхранявайте остатъка в бутилката, изхвърлете остатъка. Винаги придържайте бебето по време на хранене. Оставено само или без надзор, бебето може да се задави. Когато бебето порасне достатъчно, заменете бутилката с бебешка чашка.Непреварената вода, неизварените бутилки и неправилното разтваряне могат да доведат до заболяване на Вашето бебе. Неправилното съхранение, употреба, приготвяне и хранене могат да предизвикат неблагоприятен ефект върху здравето на Вашето бебе.Да се съхранява на сухо и хладно място.

Знаете ли, че кърмата помага на Вашето бебе, тя има както краткосрочни, така и дългосрочни ползи? Майчината кърма е най-доброто за Вашето бебе. Някои от нейните невероятни съставки са:
Протеини в правилното количество и качество, които помагат на бебето да расте с правилните темпове. Да осигурите на Вашето бебе правилните количество и качество на протеин е от ключово значение за неговия оптимален растеж както сега, така и за в бъдеще. Олигозахариди в майчината кърма са компоненти намерени единствено в кърмата, които спомагат за развитието на имунната система. Попитайте Вашия педиатър за тези важни за развитието на бебето компоненти на майчината кърма.

 

%  ХРС На 100 ml
ХРС - Хранителни Референтни Стойности; Размер на мерителната лъжичка: 4,47 g; 100 ml мляко = 13,4 g прахообразна субстанция + 90 ml вода.

Попитайте вашия педиатър за млечна напитка Nestlé NAN® OPTIPRO® 5. Важно е детето да има разнообразно и балансирано хранене, като първа стъпка към здравословен начин на живот. Продуктът не е предназначен за кърмачета под 12-месечна възраст.

rating review icon
Последни отзиви

Средни оценки от клиенти

0
0
0 Оценки на клиенти

Oтзиви

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Добавете нова рецензия

Присъединете се към Nestlé Baby Club

MVP Logo

Открийте предимствата на членството в Nestlé Baby Club

 • Супер-големи-спестявания

  Aпликации

  Наслади се на всички наши инструменти за родителство на едно място.

 • Супер големи спестявания

  Изпробвайте практически апликации

 • Експертни-идеи-и-съвети

  Експертни идеи и съвети

  Получете бързо помощ и отговори на вашите въпроси

 • xраненето-на-детето

  Храненето на детето

  Научете повече за храненето на детето

Search icon

Все още ли не намирате това което търсите?

Пробвайте нашите нови възможности за търсене.