Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
сподели този Продукт
X

Nestlé отбиващи храни

NESTLE YOGOLINO Банан млечен десерт, 4 броя по 100g

Млечните десерти Nestlé са вкусно решение, подходящи за десерт или пък между отделните хранения.

След 6-ия месец

  Млеченият десерт Nestlé банан е създаден за нуждите на вашето малко съкровище и е пригоден към детските вкусове

  Характеристики и предимства

  За целта всяка опаковка млечен десерт с вкус на банан съдържа висококачествени съставки и плодово пюре.Съдържанието на минералите Калций и Магнезий допринася за развитието на здрави кости, а Цинка за растежа на вашето бебе. Само 1 опаковка млечен десерт Nestlé банан осигурява 37% от препоръчителния дневен примем на тези минерали и то поднесени с подходящ вкус.Чрез млечните десерти на Nestlé можете да разнообразите храненето на бебето, като добавите нещо вкусно към менюто на вашето дете.

  Вкусен млечен десерт* Клаций и Магнезий за развитието на здрави кости.* Без оцветители.*Цинк за растежа на Вашето бебе.*Без глутен

  НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:Преди подготовка на храната ръцете трябва да са внимателно измити. Използвайте само добре измити прибори. Неправилното използване и/или съхранение крият рискове за здравето на Вашето дете. Да не се консумира, в случай че преди отваряне целостта на опаковката е разрушена. Да се сервира охладено или на стайна температура. За пълна информация запазете катонената опаковка.

  Съхранение:Преди отваряне да се съхранява на стайна температура или в хладилника. Да се консумира непосредствено след отваряне, не съхранявайте остатък от количеството.

  Съставки

  Съставки: Tермично обработено мляко 82% (пълномаслено мляко, млечен фермент (култура Thermophilus)), захар, малтодекстрин, пюре от банан 3.5%, модифицирано царевично нишесте, сметана (40% масленост), млечен протеин, суроватка, магнезиев хлорид, сгъстител: пектин, регулатор на киселинността: млечна киселина, аромат, цинков сулфат.

  Хранителна информация На 100 g (1 порция)

  Енергия 108 kcal/453 kJ
  Мазнини 3.4 g - от които наситени мастни киселини 2.2 g
  Въглехидрати 16 g - от които захари 10.3 g
  Хранителни влакнини < 0.5 g
  Белтъчини 3 g
  Сол 0.09 g
  Калций 150 mg /37%*
  Магнезий 30 mg /37%*
  Цинк 1.5 mg /37%*


  * ХРС - Хранителни Референтни Стойности

  Майките оцениха тази статия 0/5

  Все още ли не намирате това,
  което търсите?

  Пробвайте нашите нови възможности за търсене, ние винаги имаме нещо ново за теб.