Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
сподели този Продукт
X
девети месец изображение

Nestlé GERBER®

Nestlé GERBER® Пюре Зеленчукова супа с макарони, от 9-ия месец, бурканче, 190 g

Пюрето осигурява необходимите хранителни вещества белтъци, въглехидрати и мазнини

След 9-ия месец

  Gerber ® е една от най-познатите и надеждни марки в детското хранене, с 80-годишна история. Производството им е не само работа, но и наше любимо занимание! Резултатът от нашата отдаденост към продуктите на Nestle® Gerber® са милиони здрави деца и щастливи родители в цял свят.Ние от Nestlé сме експерти в детското хранене. Партнираме си директно с фермерите-производители, за да осигурим непрестанен контрол на качеството. Плодовете и зеленчуците преминават през тестове на повече от 500 параметъра преди да бъдат вложени във финалния продукт.

  Пюрето Nestlé GERBER ® Зеленчукова супа с макарони е подходящо за бебета след 9-ия месец. Текстурата на продуктът е подходяща с възрастта на бебето, със ситно нарязани, меки парченца, подходящи за стимулиране на дъвкателните умения на бебето. Осигурява необходимите хранителни вещества въглехидрати, белтъци, и мазнини. Пюрето представлява превъзходно съчетана комбинация от разнообразни зеленчуци, пилешко месо и макарони. Съдържанието от зелен грах, моркови и ситно нарязани картофи допринасят за изграждането на балансиранo меню и хранителни навици на детето чрез опитване на нови вкусове и текстури. Съставките са висококачествени и натурални, без добавени оцветители и аромати. СЪДЪРЖА ГЛУТЕН.

   

  Характеристики и предимства

  Начин на приготвяне• Да не се използва, ако капачката на бурканчето е издута.• При отваряне се уверете, че чувате щракване.• Не хранете директно от бурканчето.• Не използвайте метална лъжичка.• Пресипете необходимото количество в чиста купичка.• Премахнете капачката, леко затоплете. След затопляне, разбъркайте

   

  Условия на съхранение:• Съхранявайте неотвореното бурканче на стайна температура.• След отваряне съхранявайте в хладилник за не повече от 24 часа.• По време на хранене детето винаги трябва да бъде под Ваше наблюдение и в седнало положение.добре и проверете температурата на пюрето преди да сервирате.

  СЪСТАВКИ: моркови (47%), вода (използвана при приготвянето), картофи, пилешко месо (4%), зелен грах (3,5%), макарони (пшеничен грис, вода) (2,5%), рапично нискоеруково масло, царевично нишесте, листа от магданоз. (Общо зеленчуци 50,8%). Може да съдържа яйца. СЪДЪРЖА ГЛУТЕН.

  Хранителна информация

  Хранителна информацияМерни единициНа 100 gНа бурканче 190 g
  Енергийна стойностkJ / kcal277 kJ/654 kcal431 kJ/103 kcal
  Мазниниg1,9 g4,9 g
  – от които наситени мастни киселиниg0,2 g0,4 g
  Въглехидратиg6,6 g 12,5 g
  – от които захариg2,6 g4,9 g
  Влакниниg1,7 g3,2 g
  Белтъчиниg1,8 g3,4 g
  Солg0,05 g0,10 g
  Майките оцениха тази статия 0/5
  Търсене

  Все още ли не намирате това,
  което търсите?

  Пробвайте нашите нови възможности за търсене, ние винаги имаме нещо ново за теб.