Световната Здравна Организация препоръчва ексклузивното кърмене на бебетата през първите 6 месеца.

Nestlé изцяло подкрепя СЗО и продължителното кърмене, както и въвеждането на отбиващи храни, стига това да е съгласувано с Вашия педиатър или със здравните препоръки в страната.

Продължи Напусни

Безопасност на бебето

Здравето на Вашето бебе е безценно. За да запазите доброто му физическо състояние, е изключително важно ежедневно да обръщате специално внимание на неговото здраве. Тук можете да получите съвет по широка гама от въпроси, например как да предотвратим или излекуваме различни наранявания или заболявания. Не се колебайте да се обърнете към Вашия лекар за съвет – той е най-добрият Ви съюзник!

Къпането на бебето

Като част от ежедневния ритуал, къпането е идеалната възможност да се отдадете изцяло на времето, прекарано с Вашето бебе и да го дарите с прегръдки и нежност. За да го превърнете в приятно удоволствие и да избегнете избухване, докато търсите сапуна, а бебето Ви зъзне голо на подложката.

Прочети

На път с бебето

Да заминете с Вашето бебе предоставя възможност да се насладите на моменти заедно със семейството си. Добрата подготовка и организация са важни, за да направите пътуването си успешно.

Прочети

Как да го предпазим от алергии

Алергичните реакции се проявяват, когато тялото по погрешка приема някакво вещество за вредно. С други думи, това е защитна реакция срещу атака, която всъщност не съществува.

Прочети

Как да избегнем инцидентите у дома?

В момента, в който вашето бебче се научи да лази или ходи, то ще има едно единствено желание - да докосне и разгледа всичко по пътя си. Това търсене на съкровища обаче би могло да се окаже доста рисковано.

Прочети